contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

Vegan BCAA 2:1:1 powder

1.250,00 ден

SKU: Не е достапно Категорија: Ознаки: ,

Опис

Vegan BCAA 2:1:1 powder
Разгранетиот синџир на амино-киселини 2:1:1

Разгранетиот синџир на амино-киселини се амино-киселини од суштинско значење, што содржат 2:1:1 сооднос на Леуцин, Исолеуцин и Валин. Тие се од суштинско значење, бидејќи неможат да се синтетизираат во телото и затоа мора да се внесуваат преку исхраната.

• 2:1:1 сооднос на Леуцин, Исолеуцин и Валин
• Идеален за сите видови спортисти
• Помага при обновување и регенерирање на мускулите

Начин на употреба:
Додадете 2 дозерки (5g) Vegan BCAA во 250-350ml вода или сок во шејкер за Myprotein пред, за време и/или после вежбање.

При препорачаниот начин на употреба не се забележани несакани ефекти.
Лица алергични на некоја од составните компоненти не треба да го користат производот.
Додатоците во исхраната, храната за посебна нутритивна употреба не смеат да се користат како замена за избалансирана и разноврсна исхрана.

Во доза:
Л Леуцин 2 гр
Л Исолеуцин 1 гр
Л Валин 1 гр

Дополнителни информации

Тежина

250g

Вкусови

berry burst