contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

Tribulus PRO

1.090,00 ден

SKU: Не е достапно Категорија:

Опис

Tribulus pro

Mоќен екстракт од Tribulus Terrestris со 95% сапонин, содржи 300мг tribulus по капсула.

Придобивки:

    • Помага во зголемување на мускулната маса
    • Помага во зголемување на либидото
    • Најсилниот природен екстракт

Препорачана употреба:
Консумирајте 1 капсула 1-3 пати на ден. Најдобро е да се консумира со храна

 

 

 

Дополнителни информации

Број на капсули/таблети

90 tab.