contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

SZ Fighters – Kick Pad

2.490,00 ден

Опис

Неверојатно лесна и удобна подлога за удар, изработена од исклучително цврста еко-кожа, со ергономски дизајн и стабилна рачка.

Погоден за тренирање на раце и нозе.