contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

SZ Fighters – Mouth guard black

790,00 ден

Опис

Заштитник создаден од мек и флексибилен силикон, направен од три слоја со различна густина и боја, добро прилепува на загризот, дополнително подигнат во пределот на горните заби, што го подобрува протокот на кислород.

Комплет со футрола за складирање и подобра хигиена.