contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

SZ Fighters – Shin guard regular red

1.490,00 ден

Опис

Тесни висококвалитетни еластични штитници за нозе со два слоја за дополнителна заштита и систем против поместување.

Достапни големини: S, M, L, XL

 

Дополнителни информации

S

S

M

M

L

L

XL

XL