contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

SZ Fighters -Artificial leather gloves – Kids blue

1.990,00 ден

Опис

Ви претставуваме модел на SZ Fighters, специјално создаден за деца и прилагоден на детската анатомија.

Ракавиците се достапни во големина од 6 oz и по квалитет и сила не се инфериорни во однос на моделите наменети за возрасни.