contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

SZ Fighters – Shin guard Camo Grey

2.990,00 ден

Опис

Висококвалитетен заштитник за нозе од линијата SZ Fighters Camo за Muay Thai и Kickboxing од еко кожа за целосна заштита на подножјето и стапалата, удобен и лесен за ставање.

Форма и дизајн во согласност со најновите трендови во професионалниот и аматерскиот спорт.

Достапни големини:  S, M, L, XL

 

Дополнителни информации

S

S

M

M

L

L

XL

XL