contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

SZ Fighters – Dumstick Pad double

1.690,00 ден

Опис

Исклучително корисен тренерски додаток, лесен и со удобен стисок, кој го штити тренерот од повреди, ја подобрува брзината и прецизноста на спортистот.