contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

SZ Fighters – Focus Pads 33sm

2.690,00 ден

Опис

Неверојатно лесни и удобни фокусери од брендот SZ Fighters, изработени од исклучително силна еко кожа, со засилени шевови, ергономски дизајн и повеќеслоен систем за подобра апсорпција на ударите.