contact@brutal.com.mk | 076 36 38 38

Opti-Men multivitamin

1.490,00 ден

Опис

Мулти-витамин за активни мажи

  • 21 Витамини и минерали
  • 75 Активни состојки
  • 275+ mg витамини од Б комплексот по порција од 3 таблети
  • 1 грам амино киселини во слободна форма на порција од 3 таблети
  • 18 Концентрати од овошје и зеленчук
  • 7 егзотични ботанички и морски екстракти

OPTI-MEN® е повеќе од мулти. Тоа е СИСТЕМ ЗА ОПТИМИЗАЦИЈА НА хранливите материи OPTI-MEN® кој обезбедува 75+ активни состојки во 4 мешавини специјално дизајнирани да ги поддржат потребите за хранливи материи на активните мажи.
Секоја порција од 3 таблети обезбедува слободна форма на амино киселини, антиоксидантни витамини А, Ц и Е, есенцијални минерали и ботанички екстракти.

Начин на употреба:
Консумирајте 3 таблети со храна. Наменет за употреба кај здрави возрасни лица како дел од здрава, урамнотежена исхрана и програма за вежбање.