contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

Opti-Men – мултивитамин за мажи

1.490,00 ден

Опис

Мултивитамин за активни мажи

  • 21 Витамини и минерали
  • 75 Активни состојки
  • 275+ mg витамини од Б комплексот по порција од 3 таблети
  • 1 грам амино киселини во слободна форма на порција од 3 таблети
  • 18 Концентрати од овошје и зеленчук
  • 7 егзотични ботанички и морски екстракти

OPTI-MEN® е повеќе од мулти. Тоа е СИСТЕМ ЗА ОПТИМИЗАЦИЈА НА хранливите материи OPTI-MEN® кој обезбедува 75+ активни состојки во 4 мешавини специјално дизајнирани да ги поддржат потребите за хранливи материи на активните мажи.
Секоја порција од 3 таблети обезбедува слободна форма на амино киселини, антиоксидантни витамини А, Ц и Е, есенцијални минерали и ботанички екстракти.

Бенефити од OPTI-MEN мултивитамин за мажи

Подобрен имунитет: Мултивитамините ќе го зајакнат вашиот имунолошки систем обезбедувајќи основни хранливи материи помеѓу кои витамин Ц, цинк и витамин Д. Овие витамини играат клучна улога во одржувањето на имунолошката функција и заштитата од инфекции и настинки.

Мултивитамините обезбедуваат есенцијални витамини и минерали кои можеби недостасуваат поради избор на исхрана или други фактори

Едноставни за употреба: Дневниот мултивитамин нуди добар начин да се осигурате дека ги задоволувате вашите основни потреби за хранливи материи.

Начин на употреба:
Консумирајте 3 таблети со храна. Наменет за употреба кај здрави возрасни лица како дел од здрава, урамнотежена исхрана и програма за вежбање.
OPTI-MEN е додаток во исхраната, но не и замена за разновидна и здрава исхрана.