contact@brutal.com.mk | 076 36 38 38

Creatine Monohydrate 300 gr

1.200,00 ден

Категорија:

Опис

Creatine Monohydrate 300 gr

Креатинот ги зголемува физичките перформанси во последователни краткотрајни интервали, и вежби со висок интензитет.
Креатинот е природно оформувачка супстанца во човековото тело.

 • Извонредна растворливост
 • Без вкус
 • Погоден за вегани, без глутен и без лактоза

  Препорачана употреба: Измешајте една дозерка (3,4гр) во вода или сок. Пијте 30 мин. пред тренинг.
  Конзумирајте 4-6 недели
  Напомена:
  Не ја надминувајте препорачаната дневна доза.
  Овој производ не треба да се користи како замена за разновидна, урамнотежена исхрана.
  Да се чува на ладно и суво место подалеку од директна сончева светлина. Да се чува подалеку од дофат на мали деца.