contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

SZ Fighters – Chest Protector

5.990,00 ден

Опис

SZ Fighters Chest Protector е незаменлив додаток за кик-бокс, ММА и Muay Thai тренери. Има ергономски, заоблен дизајн кој одговара на секое тело. Изработен е од висококвалитетна еко кожа и повеќе слојно полнење што ги омекнува ударите, штити од болка и повреди.