contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

SZ Fighters – Groin guard

590,00 ден

Опис

Исклучително удобен заштитник за гениталии изработен од еластичен материјал во комбинација со ПВЦ чашка за максимална заштита.

 

Достапни големини: S, M, L, XL