contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

SZ Fighters – Mouth guard kids

490,00 ден

Опис

SZ Fighters – Заштитник за заби за деца

ЗаштитникОт создаден од мек и флексибилен силикон, изработен од два слоја со различна густина и боја, добро прилепува на загризот, дополнително подигнат во пределот на катните заби, што го подобрува протокот на кислород.

Комплет со футрола за складирање и подобра хигиена.