contact@brutal.com.mk | 076 36 38 38

Super Mass Gainer 2934 gr

2.290,00 ден

SKU: Не е достапно Категорија:

Опис

Super Mass Gainer е премиум гејнер за зголемување на мускулна маса, со соодветен калоричен профил дизајниран да ги задоволи особените потреби на бодибилдерите, и сите оние кои сакаат да качат мускулна маса.
Super Mass Gainer е дизајниран да овозможи силна комбинација од креатин, јаглехидрати и протеини, задоволувајќи ги потребите за зголемување на мускулната маса.

Содржи:

  • 52 гр високо квалитетен протеин во доза
  • 12 гр BCAA
  • 243 гр јаглехидрати во доза
  • 3 гр креатин во доза
  • Низок процент на шекер
  • 5 витамини
  • Без глутен

Препорачана употреба:
Измешајте една доза (3 дозеки) со 700мл вода или млеко. Конзумирајте по тренинг.

При препорачаниот начин на употреба не се забележани несакани ефекти.
Лица алергични на некоја од составните компоненти не треба да го користат производот.
Додатоците во исхраната, храната за посебна нутритивна употреба не смеат да се користат како замена за избалансирана и разноврсна исхрана.

 

 

Дополнителни информации

Тежина

2934g.

Вкусови

gourmet vanilla