contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

Shaker My protein 600ml

190,00 ден

Категорија: Ознаки: , ,

Опис

My protein shaker e специјално е дизајниран да дејствува како  електрична мешалка, распрснувајќи ги додатоците рамномерно во мазна течност.
Металното топче во шејкерот овозможува смесата да биде пенлива и одлично измешана.
600мл