contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

Micronized Creatine Powder 317gr ON

1.450,00 ден

Нема на залиха

Категорија:

Опис

Micronized Creatine Powder e еден од најистражуваните суплементи на пазарот. Апсорбирачкиот креатин монохидрат на OPTIMUM NUTRITION е докажан за зголемување на физичките перформанси за време на  високо интензивни тренинзи.

;

Придобивки
  • 100% чист креатин монохидрат
  • 5 грама чист креатин монохидрат по порција
  • Поддршка при кратки и експлозивни движења¹ ³
  • Микронизирано за лесно мешање

Информации за производот:
Една доза (3.6г)

Количина во доза                       3.6г
Креатин монохидрат                  3.4г

Креатин                                       3.0г

Состав:

креатин монохидрат

Препорачана употреба: креатинскиот прав е микронизиран за да се
меша полесно. Додадете 1 дозерка (3.6гр.)во 240 мл.во ладна вода во сад или шејкер, мешајте додека правот не се растопи.