contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98
Купи!

Impact Whey Protein – My Protein

1.850,00 ден3.690,00 ден

SKU: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,

Опис

Број 1 протеин во Велика Британија

Премиум сурутка спакувана со 21 гр протеин во доза, за секојдневниот внес, протеин идеален за сите ваши фитнес цели!

• Над 80% протеини во доза
• Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса.
• Содржи над 2g леуцин по доза

Тоа е вкусен ,лесен, висококвалитетен протеин кој помага во раст и одржување на мускулната маса.
Исто така, содржи есенцијални аминокиселини, вклучително и 4,5 g BCAA кои помагаат во градба на нови мускулни влакна и обновување на искинатите, односно регенерација на мускулите а со тоа ве прави сосема подготвени за новите тренинзи

Начин на употреба:

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса, затоа, за да ги искористите придобивките од овој производ, препорачуваме да додадете 1 дозерка (25g) во 150-250 ml вода или млеко во шејкер Myprotein 30 минути пред и / или после тренингот.
Алтернативно консумирајте кое било време од денот за да го зголемите дневниот внес на протеини.

При препорачаниот начин на употреба не се забележани несакани ефекти
Лица алергични на некоја од составните компоненти не треба да го користат производот.
Додатоците во исхраната, храната за посебна нутритивна употреба не смеат да се користат како замена за избалансирана и разноврсна исхрана.

Диететска храна за спортисти.

Состав

Ванила со малина
Во 100g                                           Во доза
Енергија 1708 kJ/404kcal               427 kJ/101kcal
Масти 7,0g                                      1.8g
Заситени масти 4,7 g                     1.2g
Јаглехидрати 8,9 g                          2,2g
од кои шекери 8,9 g                        2,2 g
Протеин 76 g                                   19 g
Сол 0.25g                                         0.06g

Ванила
Во 100g                                          Во доза
Енергија 1738 kJ/411kcal              435 kJ/103kcal
Масти 7.3g                                     1.8g
Заситени масти 4,9 g                    1.2g
Јаглехидрати 6,2 g                        1,6g
Протеин 80 g                                  20 g
Сол 0.25g                                       0.06g

Бело чоколадо
Во 100g                                          Во доза
Енергија 1730 kJ/409kcal              433 kJ/102kcal
Масти 7.1g                                     1.8g
Заситени масти 4,7 g                    1.2g
Јаглехидрати 8,3 g                        2.1g
од кои шекери 5,7 g                      1.4 g
Протеин 78 g                                  20 g
Сол 0.25g                                       0.06g

Тирамису
Во 100g                                          Во доза
Енергија 1706 kJ/404kcal              427 kJ/101kcal
Масти 7.4g                                     1.9g
Заситени масти 4,9 g                    1.2g
Јаглехидрати 5,6 g                        1.4g
од кои шекери 5,1 g                      1.3 g
Протеин 78 g                                  20 g
Сол 0.25g                                      0.06g

Колаче и крем
Во 100g                                        Во доза
Енергија 1730 kJ/409kcal            433 kJ/102kcal
Масти 7.2g                                   1.8g
Заситени масти 4,8 g                  1.2g
Јаглехидрати 7.0 g                      1,8g
од кои шекери 6,9 g                     1,7 g
Протеин 79 g                                 20 g
Сол 0.25g                                     0.06g

Млечно чоколадо
Во 100g                                        Во доза
Енергија 1690 kJ/400kcal            423 kJ/100kcal
Масти 7.4g                                   1.9g
Заситени масти 4,9 g                  1.2g
Јаглехидрати 7,6 g                      1.9g
од кои шекери 3,7 g                     0.9 g
Протеин 75 g                                19 g
Сол 0.25g                                      0.06g

Страчатела
Во 100g                                        Во доза
Енергија 1137 kJ/40+kcal            428 kJ/102kcal
Масти 7.7 g                                  1.9g
Заситени масти 5.1 g                  1.3g
Јаглехидрати 6.6 g                      1.7 g
од кои шекери 6.6 g                    1.7 g
Протеин 77 g                               19 g
Сол 0.25g                                     0.06g

Јагода
Во 100g                                         Во доза
Енергија 1671 kJ/395kcal             418 kJ/99kcal
Масти 7.2g                                    1.8g
Заситени масти 4.8 g                   1.2g
Јаглехидрати 7,9 g                       2.0 g
од кои шекери 3.8 g                     1.0 g
Протеин 75 g                                 19 g
Сол 0.25g                                      0.06g

Чоколадо со путер од кикирики и карамела
Во 100g                                         Во доза
Енергија 1586 kJ/379kcal             397 kJ/95kcal
Масти 6.1 g                                   1.5g
Заситени масти 3.6 g                   0.9g
Јаглехидрати 11 g                        2,7 g
од кои шекери 5.6 g                     1.4 g
Протеин 70 g                                 18 g
Сол 1.2g                                       0.31g

Кафе карамела
Во 100g                                         Во доза
Енергија 1704kJ/403kcal              426kJ/101kcal
Масти 7.1 g                                   1.8g
Заситени масти 4,7 g                   1.2g
Јаглехидрати 7,6 g                       1.9 g
од кои шекери 4,1 g                     1 g
Протеин 77 g                                19 g
Сол 0.25g                                      0.06g

Чоколадо и лешник
Во 100g                                         Во доза
Енергија 1645 kJ/389kcal            411 kJ/97кcal
Масти 7.4 g                                   1.9g
Заситени масти 4,9 g                   1.2g
Јаглехидрати 6,9 g                       1.7 g
од кои шекери 3,7 g                      0,9 g
Протеин 73 g                                18 g
Сол 0.25g                                      0.06g

Мока
Во 100g                                          Во доза
Енергија 1690 kJ/400kcal             423 kJ/100kcal
Масти 7.5 g                                   1.9g
Заситени масти 5,0 g                   1.3g
Јаглехидрати 5,4 g                       1.4 g
од кои шекери 3,8 g                      1,0 g
Протеин 77 g                                19 g
Сол 0.25g                                      0.06g

Чоколадо со путер од кикирики
Во 100g                                          Во доза
Енергија 1724 kJ/384kcal             406 kJ/96kcal
Масти 7.5 g                                   1.9g
Заситени масти 4,6 g                   1.2g
Јаглехидрати 4,2 g                       1.1 g
од кои шекери 4,2 g                      1,1 g
Протеин 75 g                                19 g
Сол 0.25g                                      0.06g

Лате
Во 100g                                          Во доза
Енергија 1731 kJ/410kcal             433 kJ/103kcal
Масти 7.3 g                                   1.8g
Заситени масти 4,9 g                   1.2g
Јаглехидрати 5,9 g                       1.5 g
од кои шекери 3,9 g                     1,0 g
Протеин 80 g                                20 g
Сол 0.25g                                      0.06g

Чизкејк од капина
Во 100g                                          Во доза
Енергија 1745 kJ/413kcal             436 kJ/103kcal
Масти 7.1 g                                   1.8g
Заситени масти 4,7 g                   1.2g
Јаглехидрати 8,1 g                       2,0 g
од кои шекери 3,9 g                     1,0 g
Протеин 79 g                                 20 g
Сол 0.25g                                      0.06g

 

Дополнителни информации

Тежина

1000g, 2500g

Вкусови

blueberry cheesecake, chocolate brownie, chocolate nut, chocolate peanut, chocolate peanut and caramel, chocolate smooth, coffee caramel, cookies & cream, latte, mocha, straccitella, strawberry, tiramisu, vanila raspberry, vanilla, white chocolate