contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

CLA

850,00 ден

Ултра-чиста CLA.

Опис

Ултра-чиста конјугирана линолеинска киселина (CLA). CLA е без стимуланси, што го прави одличен додаток во исхрана. Исто така е совршен за диети без глутен.

Доза – 2 капсули

Информации за производот

Во доза
конјугираната линолинска киселина1.6 g

 

 

Начин на употреба:

Конзумирајте  по две капсули еднаш во текот на денот . Најдобро е да се конзумира заедно со храна.

 

НАПОМЕНА: Препорачаната дневна доза не смее да се прекорачува

 

Алергени предупредувања: Направени во објектот кој се произведуваат и продукти кои содржат  млеко, соја, јајце, глутен и нивни производи.

При препорачаниот начин на употреба не се забележани несакани ефекти.

Лица алергични на некоја од составните компоненти не треба да го користат производот.

 

Додатоците во исхраната, храната за посебна нутритивна употреба  не смеат да се користат како замена за избалансирана и разноврсна исхрана.

Не се погодни за вегетаријанци.