contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

Lipo 6 Black Intense

2.390,00 ден

Опис

LIPO-6 BLACK INTENSE ултра силен термоген согорувач на маснотии!

Ако сакате согорувач на маснотии што помага да се забрза вашиот метаболизам, да се потите и да ви даде сериозен удар на енергија, треба да пробате LIPO-6 BLACK INTENSE .

LIPO-6 BLACK INTENSE UC не е за оние со слабо срце и дефинитивно не е избор за почетници.

Тоа е за оние кои ги пробале сите и се заглавени! Решението е најдено!

Почувствувајте го за неколку минути
Ефектите на LIPO-6 BLACK INTENSE може да се почувствуваат за неколку минути. Сè што некогаш ќе ви треба е една капсула по порција.

Очекувајте сериозен удар во лицето, енергетски удар и интензивно потење.

LIPO-6 BLACK INTENSE UC исто така ви помага подобро да го контролирате вашиот апетит и да владеете со желбата за храна.

Ако сте таа личност која ги испробала сите согорувачи на маснотии и ви треба нешто што навистина ќе ве поттикне повторно, LIPO-6 BLACK INTENSE е оној за вас.

Начин на употреба:
Поради интензивната природа на овој производ, треба строго да се почитуваат сите упатства.
Земете 1 таблета наутро.
НИКОГАШ, НИКОГАШ НЕ НАДМИНУВАЈТЕ 1 таблета по доза.
НИКОГАШ НЕ ЗЕМАЈ ПОВЕЌЕ ОД 2 ПОРЦИИ ВО 24 ЧАСОВЕН ПЕРИОД.
Не земајте во рок од 6 часа спиење.
За најдобри резултати користете секојдневно 30 дена.