contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

Applied Nutrition Sex Bomb For Him – Libido Enhancement Formula

990,00 ден

Категорија:

Опис

  • Го подобрува машкото здравје
  • Ја подобрува потенцијата
  • Ја подобрува потенцијата

Applied Nutrition Sex Bomb for Him е клинички тестиран додаток во исхраната кој зголемува либидо кај мажите. Applied Nutrition Sex Bomb for Him помага да се постигне побрзо сексуално возбудување, зголемувајќи ја чувствителноста.

Упатство: Земете 2 капсули дневно пред спиење.