contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

Applied Nutrition ABE – Ultimate Pre Workout 375gr

1.590,00 ден

SKU: Не е достапно Категорија: Ознаки: ,

Опис

ABE Pre Workout e уникатна комбинација од најистражените активни состојки кои помагаат во подобрувањето на физичките перформанси, намалувањето на заморот и го зголемуваат фокусот, максимизирајќи го потенцијалот на вашето тело.

4g citrulline | 3.25g creatine | 2g beta-alanine | 100mg TheaCrine | Vitamins B3 and B12

  • Зголемување ја енергијата
  • Намалување на заморот
  • Лабораториски е тестирано
  • Креатинот ги зголемува физичките перформанси за време на вежбањето со висок интензитет
  • Витаминот Б3 придонесува за намалување на заморот
  • Тестиран за спортисти
  • Погоден за вегани
  • Халал сертифициран производ

ABE – Ultimate Pre-Workout – Nitrogen Booster, е најпродаваната pre workout формула во Европа. Креатин монохидрат може да ги зголеми физичките перформанси во последователни краткорочни вежби со висок интензитет.

Дополнителни информации

Вкусови

tropical, apple, cola cherry, Gummy bears, strawberry mohito