contact@brutal.com.mk | 076 36 38 38

100% Whey Protein Professional

3.690,00 ден

SKU: Не е достапно Категорија:

Опис

100% Whey Protein Professional е одлична мешавина на концентрат и изолат од протеин од сурутка.

100% Whey Protein Professional придонесува за раст на мускулната маса.

Протеинот од млечна сурутка е комплетен протеин кој му ги обезбедува на телото сите неопходни аминокиселини, вклучувајќи и 9 есенцијални аминокиселини, кои телото не е во состојба да ги синтетизира и кои е неопходно да се внесат преку додатоци во исхраната.
100% Whey Protein Professional содржи и дигестивни ензими кои помагаат во брзо разградување.

Начин на употреба:
Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса, затоа, за да ги искористите придобивките од овој производ, препорачуваме да додадете 1 дозерка во 250 ml вода или млеко .
Најдобро да земете една дозерка сабајле и една дозерка веднаш по тренинг.

Алтернативно консумирајте кое било време од денот за да го зголемите дневниот внес на протеини.

При препорачаниот начин на употреба не се забележани несакани ефекти.
Лица алергични на некоја од составните компоненти не треба да го користат производот.
Додатоците во исхраната, храната за посебна нутритивна употреба не смеат да се користат како замена за избалансирана и разноврсна исхрана.

Дополнителни информации

Тежина

2350g

Вкусови

chocolate hazelnut, strawberry white chocolate