contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

Professional Flooring 20m*1.2m*4mm

990,00 ден

Категорија:

Опис

SZ Sport повеќенаменски под направен од рециклирана компресирана гума со екстремно висока густина со додадени обоени EPDM-честички (10%) за дополнителна цврстина и боја.

 • Под за мултифункционална употреба на брендот SZ Sport.
 • Направено од рециклирана компресирана гума со исклучително висока густина.
 • Додадени EPDM честички (10%) за дополнителна сила и боја.
 • Густина – 1100 kg/m3.
  Главна цел:
 • Сали за секаков вид спортови – фитнес, кросфит, јога, пилатес итн.
 • Во градежништвото – за бучава и звучна изолација.
 • Исклучително лесно се поставува.
 • Удобно и лесно за чистење со кој било детергент.
 • EPDM-честички со различни бои.
 • Големина на ролна – 20m x 1.2m x 4mm
 • Цената е за 1м2