contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

MuscleTech CELL-TECH Creatine 1,36kg

2.390,00 ден

SKU: Не е достапно Категорија:

Опис

CELL-TECH најдобрата формула на креатин!

По внесувањето на CELL-TECH creatine почнува да делува и во потполност да ги полни вашите мускули со креатински матрикс. Со употребата на овој креатинаки матрикс ќе добиете 3,2 кг. за само 7 дена.  Клинички е докажано дека оваа формула има 26 пати посилно дејство одколку обичниот креатин.

Cell-Tech creatine е составен од 4 револуционерни мешавини:

  • Формула за раст и сила на мускулите (креатин монохидрат и креатин HCL сертифициран со HPLC) – оваа мешавина помага да се заситат вашите мускули со креатин, предизвикувајќи чуден развој на мускулите и неограничена силa
  • Зголемување на аминокиселинската матрица (таурин и Л-аланин) – овие амино киселини може да натераат повеќе хранливи материи да одат директно во мускулите предизвикувајќи вашите мускули да отекуваат како да треба да пукаат
  • БЦАА матрикс (2:1:1 сооднос на Л-леуцин, Л-изолеуцин и Л-валин) – Овие БЦАА се задолжени за забрзување на растот и закрепнувањето на мускулите додека истовремено го спречуваат распаѓањето на мускулите
  • Lipoic-Tech (Алфа-Липоична киселина) – Оваа мешавина ја подобрува апсорпцијата на креатин и гликоза, дополнително ја подобрува ефикасноста на Cell-Tech со тоа што мускулите ќе станат огромни и заситени.Серијата Cell-Tech Performance, исто така, содржи мешавина на јаглехидрати за подобрена апсорпција на компонентите за градење мускули.
Calories 1218 kJ
Energy 286 kcal
Carbohydrates 70 gr (of which sugars 30 g)
Fiber 1.4 g
Protein 0.5 g
Salt 0.1 g
Vitamin C (as ascorbic acid) 124 mg
Vitamin B-6 (As Pyridoxine HCL) 5.2 mg
Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 0.82 μg
Muscle Growth And Strength Matrix
Cell-Volumizing Amino Acid Matrix
Taurine 1 g
L-Alanine 500 mg
BCAA Matrix
L-Leucine 500 mg
L-Valine 250 mg
L-Isoleucine 250 mg

Употреба: Земете 1 топка со 175 мл вода двапати дневно веднаш по тренингот.

Дополнителни информации

Тежина

1113гр

Вкусови

tropical citrus punch