contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

Кутија за складирање суплементи – Power Tower

250,00 ден

Категорија:

Опис

Power Tower е пластична кутија која е наменета за складирање на суплементи. Едноставна за користење , има три дела за складирање во кои може да транспортирате и прашок и таблети
Секој дел е 180 мл и не пропушта воздух. Може да се надоврзуваат една над друга.