Чоколадни протеински мафиниЧоколадни протеински мафини 💪🧁
 
– 100мг путер од кикирики
– 2 дозерки Elite 100% Whey peanut butter
https://brutal.com.mk/product/elite-100-whey/
– 1 лажица кокосово масло
– 1 парчe ситно издробено протеинско колаче https://brutal.com.mk/product/extra-protein-cookie-75g/
– 3 чоколади
https://brutal.com.mk/product/belgian-milk-chocolate-100g/
 
Чоколадото иситнете го и додадете кокосово масло, ставете во микропечка или растопете на пареа.
Растопената смеса ставете ја врз другите состојки , измешајте и излијте во модла за мафини.
 
Одличен здрав десерт за секој кој сака да остане во одлична форма 💪