contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

Maltodextrin Carbs 2500gr

590,00 ден

Категорија:

Опис

Maltodextrin Carbs

Малтодекстринот е висококвалитетен сложен јаглехидрат.
Се произведува од пченкарен скроб кој е одличен извор на енергија.  Предноста на малтодекстринот е што иако е комплексен јаглехидрат сепак има голема брзина на апсорпција.

Едноставно се дигестира во вашиот организам, а претставува еден од наједноставните начини да ја обновите енергијата.
Се препорачува и на лица кои потешко добиваат мускулна маса.

Предности:

  • Врвен извор на енергија
  • Брза обнова на енергија

Начин на употреба : Ставете 50 гр во вода и користете веднаш по завршување на тренингот.

Додатоците во исхраната, храната за посебна нутритивна употреба не смеат да се користат како замена за избалансирана и разноврсна исхрана.