contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

Applied Nutrition CLA Gold 1000 – согорувач на масти (100 капсули)

1.290,00 ден

Опис

CLA, исто така позната како конјугирана линолеинска киселина, е еден од најпопуларните и широко користени додатоци во спортската исхрана и здравствената индустрија. CLA е природно се јавува омега-6 масна киселина која игра улога во здравјето на луѓето. CLA помага во согорувањето на мастите додека ги штити мускулите.

  • Помага при топењето на мастите
  • Помага за зачувување на мускулната маса
  • Нема стимуланти.
  • Халал сертифициран производ
  • Вегетаријански меки капсули кои се лесни за голтање
  • Природен извор на Омега 6 есенцијална масна киселина

Упатство за употреба: 2 капсули еднаш до три пати дневно со храна.