contact@brutal.com.mk | 075 42 98 98

Applied Nutrition ABE Pump Pre-workout – Stim-Free 500gr

2.490,00 ден

SKU: Не е достапно Категорија:

Опис

10g цитрулин  2:1 | 3g креатин | 2g бета-аланин

БЕЗ КОФЕИН

ABE PUMP ја претставува нашата најсилна формула без стимуланс за експлозивен фокус, енергија и долготрајно мускулно пумпање за време на вашите најинтензивни тренинзи.

Внимателно формулирана со користење на комбинација од клучни состојки, заедно со неколку патентирани и заштитени, клинички тестирани активни состојки кои работат на подобрување на активирањето на мускулното пумпање, подобрување на менталната енергија и фокусот и проширување на вашиот тренинг

Дополнителни информации

Вкусови

blue raspberry, tropical