contact@brutal.com.mk | 076 36 38 38

Protein Brownie Bar 60g

120,00 ден

Начин на употреба: Конзумирајте како десерт богат со протеини, тогаш кога имате потреба.

Важни информации: Да се ​​чува на ладно и суво место, подалеку од директна сончева светлина. Овој производ е наменет да се користи заедно со активен животен стил и урамнотежена исхрана. Погоден за вегетаријанци.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Прекумерното консумирање може да предизвика лаксативно дејство.